dinsdag 7 augustus 2012

Tot slot


Om 19u15 landen we op Vaderlands bodem. Ons harten slaan sneller, de adrenaline neemt toe. Straks zien we dankbaar onze naasten terug.

We zijn een avontuur rijker. Uzbekistan, de verre onbekende bestemming lijkt voor ons nu opeens niet zo ver meer te zijn, niet meer onbekend. Uiteraard was de periode te kort om het land volledig te kennen. Als reiziger doe je veel indrukken op, maar we blijven toeristen.

Zelf hebben we het ervaren als een gastvrij land. Een land dat heel veel aan cultuur te bieden heeft. Een land dat gemakkelijk te bereizen valt.

Uzbekistan is de derde grootste politiestaat ter wereld( gelezen en gehoord van inlanders ) Zelf hebben we er weinig of geen problemen door ondervonden. De controles op alles wat openbaar zijn daar heel streng. Mogelijks heeft dat ook zijn voordelen en kunnen we er wat uit leren…

Om af te sluiten wil ik ieder danken die ons dagelijks via deze blog gevolgd hebben. Aan diegene die een reis naar Uzbekistan plannen mogen altijd kontacht opnemen.Eerstdaags plaats ik nog een diapresentatie op deze blog.

2 opmerkingen:

  1. Beste Carine,welkom terug thuis van je mooie reis hopelijk ook goed weer bij jou thuiskomst

    BeantwoordenVerwijderen